Hodnocení obchodu

4,8 107 hodnocení
5
100x
4
2x
3
0x
2
0x
1
5x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Marie | 1.10.2022
Našla jsem tyto stránky a zatím ještě nemám recenzí. Dlouho hledám čaj z hořké okurky , doporučení na mě zdr.potize a jsem bezradná. Prosím pomůžete
TH Avatar autora Thanh Son Hai (Administrátor) 5.10.2022
Dobrý den, Mockrát děkujeme za dotaz a velmi rádi Vám pomůžeme. Zde je odkaz, klidně objednávejte a Vám to pošleme ihned. https://www.nugatu.cz/specialni-a-funkcni-caje/caj-horka-okurka-momordika-80g-hung-phat/ Anebo nám klidně zavolejte nebo napište. Děkujeme moc za zájem.
Avatar autora Jitka Šantrůčková | 28.9.2022
Nejraději bych dala více hvězdiček! Ač jsem omylem nejdříve zaplatila míň peněz než byla objednávka, stejně obchod zboží poslal,i když jsem nakupovala poprvé. Pak ho evidentně poškodil dopravce, a stejně škodu zaplatil Nugatu. Děkuji moc ????
LK Avatar autora Lenka Kovářová | 20.8.2022
Včera jsem navštívila obchod poprvé, neskutečně pestrá nabídka,do včerejška jsem například netušila kolik druhů těstovinových nudlí existuje. Vše hezky přehledné, pán ochotně se vším poradí, obrovská spokojenost za mě, všem kdo vaří rádi a mají rádi zdravý způsob života doporučuji .
R Avatar autora Radka | 14.4.2022
Po přečtení hodnocení jsem se rozhodla obchod navštívit. A hned při vstupu velmi milé překvapení. Veliký výběr. Velmi milá obsluha. Nevěděla jsem si rady co na maki-sushi a vše mi pán ukázal i dával doporučení, co on sám a jak dělá. Už se moc těším na další návštěvu.
K Avatar autora Karolína | 22.12.2021
Konečně pořádný asijský obchod v Plzni, který nabízí nepřeberné množství zajímavých exotických a zdravých potravin. Široko daleko jsem nenašla obdobný obchod, kde by bylo tolik skvělých potravin. Personál je velice ochotný, vstřícný a laskavý. Jsem moc ráda, že tento obchod v Plzni je a na tak skvělém místě, dostupném všem. Jsem mile překvapena, že v obchodě se vždy najde nějaká novinka. Pokaždé se tam cítím vždy skvěle. :-)
M Avatar autora Michal | 23.10.2021
Moc příjemný milý přístup, oni to umějí ????. Perfektní výběr - asijskou kuchyni mám rád a rád zkouším nové věci. Vždy z 5minutove návštěvy vydržím vybírat hodinu a nakoupím mnohem víc. Ochotně mi poradí. Za mě úžasný obchod s perfektni milou obsluhou..Rád se tam vracím a mám to kousek
S Avatar autora Standa | 16.6.2021
Velice ochotná česká mladá paní mě okamžitě dovedla ke třem regálům typického asijského dochucovadla, s jehož sehnáním jsem si již dlouho lámal hlavu. Výborně poradila a bez problémů nechala zaplatit kartou i menší částku.
M Avatar autora Miroslava | 3.5.2021
Připadala jsem si jak ve snu! Obrovský výběr, moc ochotný personál, pán se mnou prošel celý obchod a poradil se vším. Byli jsme tam poprvé a rozhodně ne naposled!
T Avatar autora Tereza | 19.4.2021
V obchodu jsou zlatí lidé. Všichni jsou milí a ochotní. Každého na první pohled fascinuje veliký výběr skvělého jídla, které všechny určitě nadchne. Pro milovníky asijské kultury a zdravé výživy je toto ráj. ❤❤❤
MS Avatar autora Markéta Smolová | 5.4.2021
LJ Avatar autora Lenka Jirotová | 2.2.2021
Můžu jen doporučit. Pán příjemný a ochotný poradit
Č Avatar autora Černohouzová | 3.11.2020
P Avatar autora Petr | 9.7.2020
Rychlost doručení kvalita i komunikace na jedničku vřele mohu doporučit
T Avatar autora Tereza | 20.11.2019
Šperky jsou krásné, ale přišly bez slibované dárkové krabičky.
E Avatar autora Eva | 19.2.2019
Avatar autora | 19.2.2019
Zboží jsem sice vrátila, ale setkala jsem se s velkou ochotou a vstřícným a rychlým jednáním. Mohu jen doporučit.
Avatar autora (Administrátor) 9.12.2022
Dobrý den, děkujeme za kladnou recenzi. Určitě se na Vás těšíme příště. S pozdravem Tým Nugatu
Avatar autora | 30.1.2019
Byl to můj první obchod, doporučuji !!! Spolehlivost a rychlost !!!
Avatar autora (Administrátor) 9.12.2022
Dobrý den, děkujeme za kladnou recenzi. :) Tým Nugatu
Avatar autora | 27.1.2019
Nemám nic proti obchodu
Avatar autora (Administrátor) 9.12.2022
Děkujeme za kladné hodnocení. :) Tým Nugatu
Avatar autora | 25.1.2019
Skvělý přístup k zákazníkovi a řešení případných problémů - výměna zboží.
Avatar autora (Administrátor) 9.12.2022
Dobrý den, děkujeme za kladnou recenzi a vítáme Vás při dalším nákupu. :) Tým Nugatu
Avatar autora | 16.1.2019
+ Rychlá dodávka zboží, dobrá komunikace s obchodem

Avatar autora (Administrátor) 9.12.2022
Děkujeme za Vaši kladnou recenzi i přesto, že jste musel čekat 2 týdny kvůli naší dovolené. Tým Nugatu