Smažené kuřecí nugetky Karaage 600g AJINOMOTO

Kód: 8858639000029
Neohodnoceno
Značka: Ajinomoto
282 Kč / ks 245 Kč bez DPH 47 Kč / 100 g
Na prodejně (> 5 ks)
  • Obsah balení: 600g

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vlastnosti

Do 15 minut šéfkuchařem

Marketing značky

Vodňanské Kuře
Vždy čerstvé, vždy chutné!

Ochutnejte i další produkty z řady do 15 minut šéfkuchařem.
Kuřecí filety smažené.
Kuřecí řízečky pikant smažené.

Masný výrobek tepelně opracovaný, hluboce zmrazený.

Další informace

360 g (± 10 %).

Složení

Kuřecí masová směs 70% (kuřecí maso 61%, kuřecí kůže, pitná voda, kuřecí maso strojně oddělené 4 %, bramborový škrob, jedlá sůl, sušená zelenina, cukr, sušené houby, bylinky, řepkový olej, koření, dextróza, extrakty koření), Obalovací směs 30 % (pšeničná mouka, pitná voda, jedlá sůl, pekařské droždí, extrakty koření, koření, řepkový olej, bramborový škrob, dextróza)

Alergeny jsou označeny tučným písmem.

Výživové hodnoty

Výživové hodnoty
na 100g:
Energie 997 kJ/ 238 kcal
Tuky 15 g
z toho nasycené mastné kyseliny 3,4 g
Sacharidy 15 g
z toho cukry 0,9 g
Bílkoviny 11 g
Sůl 2 g

Referenční příjem průměrné dospělé osoby (8400kJ/2000kcal)

Informace o produktu

Loga třetí strany

Česká potravina

Skladování a použití

Návod k přípravě

Návod na vaření - Obecné
Před přípravou vyndejte ze sáčku.

Dodržujte doporučený čas a teplotu přípravy. Před přípravou nerozmrazujte!
Fritování - Mražené
Nerozmrazené fritujeme při teplotě 160 °C cca 4 minuty.
Plotna - Mražené
Nerozmrazené opékáme v rozpáleném tuku 4 až 5 minut po obou stranách do zlatohněda.
Příprava v troubě - Mražené
Nerozmrazené pečeme v proudu horkého vzduchu při teplotě 180°C 8 až 10 minut.

Skladování

Skladujte při teplotě - 18 °C nebo nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte! Bez chlazení - ihned spotřebujte.

Uchování u spotřebitele: *-6 °C 1 týden, **-12 °C 1 měsíc, ***-18 °C nebo nižší - viz datum minimální trvanlivosti do:.

Doplňkové parametry

Kategorie: Mražené asijské speciality
Hmotnost: 0.9 kg
Obsah balení: 600g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: